Fastigheten

Om fastigheten


Vi som bor i Flygaren 19 har fri tillgång till föreningens lokaler, där vår största gemensamma tillgång är den fina innergården.
Denna gård renoverades 2004 och är nu med sina träd, buskar och blommor en plats för fester och annan avkoppling. Lekplatsen, grillhörnan och grupperna med utemöbler förhöjer trivseln.


Vill vi ha en lokal för ett möte utanför den egna bostaden är det bara att boka vårt samlingsrum i källaren på Sveavägen 80. Det finns en bokningslista utanför dörren. Nyckeln lämnas ut av styrelsen. Samlingsrummet är även platsen för föreningens årliga stämmor.


I källaren på Sveavägen 80 finns vår gemensamma nyrenoverade bastu och ett pentry. Även här finns det en lista utanför dörren.


Vår tvättstuga renoverades 2005. Med fyra tvättmaskiner, två tumlare och två torkskåp går det att klara sin tvätt utan egen maskin i bostaden. Det effektiva bokningssystemet med tvåtimmarspass har ökat tillgängligheten.


Vi önskar oss alla ett tryggt och trevligt boende i våra fastigheter. Det är föreningens skyldighet att tillse att vissa lagar efterföljs, varför vi måste ha vissa gemensamma regler.